Wie is t-office

Onze visie en waarden

De wereld verandert. Mensen laten zich niet langer dwingen in het keurslijf van werk / een vaste job, maar hebben zin in een job waar hun bijdrage echt zin heeft. En in een loopbaan die hen voldoende ruimte biedt om te groeien.

Kandidaten en bedrijven verrijken elkaar. En dat kan alleen als echte experts de lokale behoeften door en door kennen en dicht staan bij de professionals en bedrijven die ze adviseren. Wij zijn niet te groot om te ver van de realiteit van onze klanten te staan, maar meer dan groot genoeg om opportuniteiten voor onze klanten te creëren.

Onze mensen leveren wat ze beloven. Het zijn ervaren vakmensen met voldoende inzicht en métier om flexibel in te spelen op de veranderende noden van kandidaten en bedrijven. En zo de veranderende wereld van werk mee vorm te geven.

Klantgericht, open en enthousiast

Onze waarden

Continu verbeteren is iets waar we ons elke dag op richten. Als team en als individu, maar vooral en in de eerste plaats als team. Onze waarden helpen ons daarbij, omdat zij uitleggen hoe we ons als team en teamlid gedragen. Ze zijn onze leidraad.

Eigenaarschap tonen

Met eigenaarschap bedoelen we dat iedereen bij t-office zich inzet om elke dag een beetje beter te worden. Wat dit concreet betekent? Dat we focussen op wat echt een verschil maakt. We meten en analyseren op welke vlakken we ons nog kunnen verbeteren en zetten ons daar vol overtuiging voor in. Door iedereen bij dit proces te betrekken, voelt iedereen zich ook verantwoordelijk voor de resultaten. Zo krijgen we als bedrijf, als team en als individu de kans om te groeien.

Authenticiteit en kwaliteit

Bij t-office zetten we ons dagelijks in om de perfecte match te vinden tussen een bedrijf en een uitzendkracht. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat we onze klanten en kandidaten goed leren kennen. Bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan uw bedrijf of met een diepte-interview. Klanten en kandidaten moeten op ons kunnen rekenen. Daarom zeggen we altijd wat we doen en doen we wat we zeggen. Bij t-office zien we talent in iedereen en behandelen al onze kandidaten, klanten en collega’s met respect.

Klantgerichtheid

We investeren in duurzame relaties met onze klanten en kandidaten, iets waar uiteindelijk iedereen van profiteert. We werken snel en flexibel, zodat we u ook kunnen helpen als u dringend een uitzendkracht nodig heeft, maar we verliezen daarbij nooit de kwaliteit van ons werk uit het oog. Onze experts denken met u mee en helpen u om een oplossing op maat te vinden.

Samen werken

Bij t-office vinden we samenwerken erg belangrijk. We helpen elkaar om beter te worden, door vragen te stellen en feedback te geven. Sterke punten herhalen we, successen vieren we en verbeterpunten lossen we samen op. Zo kunt u er zeker van zijn dat we u altijd de kwaliteit kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Open en enthousiast

Elke dag zetten we ons in om klanten en uitzendtalenten te matchen. Een uitdaging die we met veel enthousiasme aangaan. Om elke keer weer een perfecte match te kunnen vinden, is het belangrijk dat we openstaan voor nieuwe ideeën, transparant en helder communiceren en goed luisteren naar de wensen van de klant en de kandidaat. We denken proactief met u mee en dankzij onze grondige kennis van de arbeidsmarkt vinden we vaak oplossingen in een onverwachte hoek.

Word jij onze nieuwe collega? 

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s die meewerken aan de groei van ons bedrijf.

Ontdek onze vacatures