Onze aanpak en expertise

Wij nemen het hele rekruteringsproces van u over

Maak u geen zorgen, want wij van t-office nemen het hele rekruteringsproces op ons. Onze dynamische, ervaren recruiters gaan van a tot z efficiënt en gefaseerd te werk zodat we u de ideale kandidaat kunnen voorstellen én u tijd bespaart.

Laat ons zeker weten waar u van wakker ligt, want wij werken op maat van uw onderneming en leggen graag samen met u de pijnpunten bloot. Zo vinden we de juiste match snel en efficiënt.

Contacteer ons

Grondige bedrijfs- en functieanalyse

Uw persoonlijke consulent brengt de bedrijfscultuur en functieomschrijving uitgebreid in kaart.
 

Rekrutering en direct search

We zetten een effectieve rekruteringscampagne op, waarbij uw vacature onder andere in de kijker staat op interne en externe jobsites. Daarnaast duiken we in eigen en externe databases, waaronder LinkedIn.
 

Diepte-interview en assessment center

We peilen naar de persoonlijkheid, motivatie en vaardigheden van een kandidaat. Dat doen we in een competentiegericht diepte-interview. Voor heel specifieke profielen en interne kandidaten kunnen we - in samenwerking met Ascento - uitgebreid assessment toepassen met diepgaande tests en tools.
 

Individueel rapport

U ontvangt een volledig rapport over iedere kandidaat, inclusief advies van uw consulent. Dit rapport bevat competenties, motivatie, onboardingsadvies, een referentiecheck, loonsverwachting, beschikbaarheden en nog veel meer.

Onboarding en nazorg

U hoort van ons. Ook na 1 week, 1 maand, 3 maanden en zelfs tot 6 maanden na de tewerkstelling. Zo zijn we zeker dat alles naar wens verloopt. We begeleiden u en uw nieuwe werknemer in een actief nazorgtraject via functionerings- en evaluatiegesprekken. Dat laat ons toe snel bij te sturen waar nodig en de inwerktijd van de werknemer te verkorten.

Contacteer ons

Heeft u vragen of een opdracht voor ons? We helpen u met plezier verder. 

 

Contacteer ons