bijv. chauffeur, productiemedewerker, magazijnier ...
bijv. Brussel, Antwerpen, Mechelen ...
Vind mijn locatie
 • Onze aanpak en expertise

  Samen met veel goesting naar de ideale jobmatch

  ideale jobmatch

  t-office is een groep ervaren recruitmentconsultants die met een persoonlijke aanpak hogere profielen en bedrijven bij elkaar brengt. Geen tijdverlies, wel recht op doel af voor de best mogelijke match. Benieuwd naar wat we doen?

 • We maken er een punt van dicht bij onze klanten en kandidaten te staan.

 • Onze aanpak en expertise
  Wat doen we voor jobzoekenden

  Wat doen we voor jobzoekenden?

  Werk je via t-office, dan weet je perfect waar je terechtkomt en wat men van je verwacht. En we houden nauw contact - ook met je werkgever - tot zelfs 6 maanden na de start.

 • Voor kandidaten

  Wie zijn de gespecialiseerde, hoogopgeleide profielen?

  hoogopgeleide profielen

  t-office brengt gespecialiseerde, hoogopgeleide profielen tot bij de bedrijven waar ze samen kunnen groeien. Maar over welke profielen gaat het eigenlijk? Lees het hier.

 • telefoon
  Blog post

  10 tips om een telefonische screening succesvol door te komen

  Het telefoongesprek dient voornamelijk om een eerste schifting te maken op basis van feitelijke informatie. En er is geen tweede kans: klinkt het niet dan botst het. Hier enkele tips om alle kansen aan je zijde te scharen. 

Blog

Als recruitment consultant bij t-office, onderdeel van t-groep, staat Elli Van Overloop mee aan het stuur van andermans carrière. Ze luistert, analyseert en speurt vervolgens naar de juiste matches tussen kandidaten en werkgevers. Niet simpel, maar net daarom o zo interessant. Wie springt mee aan boord bij Elli?